Vi tar hand om din bil

Vår moderna verkstad kombinerar lång erfarenhet och kompetens med ett personligt engagemang och toppmodern teknik. Verkstaden är ansluten till MECA, vilket innebär att vi kan ta emot alla märken. Vi använder alltid originaldelar som levereras snabbt för snabb service. Vår serviceanläggning är auktoriserad verkstad för Peugeot.

Auktoriserad verkstad för Peugeot.

MECA-verkstad

Vi erbjuder service och reparationer till alla bilmärken. Vår verkstad är auktoriserad och ansluten till MECA. Det betyder att MECA levererar reservdelar till oss, och att vår personal får utbildning av dem.

Vid service av din bil hos oss får du ett års vägassistans via MECA.

Utöver det är verkstaden särskilt auktoriserad för Peugeot. Här utför vi Peugeot Originalservice. Vi använder Peugeots diagnosinstrument för att läsa av bilens kondition och genomför därefter servicen för just din bil.

Vi använder alltid reservdelar i original och som bevis på genomför service får du en värdefull Peugeot Originalservice-stämpel i serviceboken – något som även ökar bilens andrahandsvärde. Våra servicetekniker är specialutbildade på just din bil genom Peugeot-akademin.

Behov av service?

Boka service

Rekonditionering av din bil

Alla våra bilar rekonditioneras innan försäljning. Att vi har denna kompetens medför även att vi kan erbjuda olika former av rekonditionering för din befintliga bil: allt från ut- och invändig tvätt till vaxning med försegling. Kontakta oss för ytterligare information och priser.

 

Dags att fräscha upp bilen?

Kontakta oss

Kontakta verkstaden

Vardag 9.00-18.00
Lördag 10.00-14.00
Söndgar Stängt
Tuvängsgatan 1
575 39 EKSJÖ
Ring oss på