Vi är återförsäljare för Peugeot

Peugeot är ett anrikt, väletablerat och stadigt växande bilmärke i Sverige. Modellprogrammet är ett av marknadens bredaste och omfattar såväl person- som transportbilar.

Vårt mål är att kunden alltid ska få en bra upplevelse, från den första provkörningen hela vägen till köpet av nästa Peugeot. Vi arbetar ständigt med ledorden kvalité och upplevelse – hela vägen!

Hitta din Peugeot idag

Upptäck alla modellerAktuella kampanjer

Personbilar

I Peugeots breda urval hoppas vi att du hittar en bil som passar dina behov!

Peugeot erbjuder allt från små modeller till större kombibilar och SUV:ar samt motor och växellådor i olika varianter. El, hybrid, bensin eller diesel, valet är ditt! Alla dieselmotorer är godkända för biodiesel (HVO).

Modellprogrammet ger både dig som privatperson eller företag stora möjligheter att hitta det som passar bäst för just dig!

Mer om personbilar från Peugeot

Till Peugeot

Transportbilar

Vi skräddarsyr ditt behov av lätt transportbil och har ett urval som passar både stora och små volymer.

Från populära Partner med en lastkapacitet om 475 kg till Boxer med en lastkapacitet om 1350 kg.

Vi hjälper dig med enkla och smarta paketlösningar där vi erbjuder inredningar, serviceavtal och långa garantier bland mycket annat.

Mer om transportsbilar från Peugeot

Till Peugeot

Privatleasing

Nya tidens smarta sätt att ha bil. Vårt samarbete med Jyske Bank ger dig möjligheten att privatleasa en passande bil till riktigt bra månadskostnad. Både storlek och miltal anpassas efter dig. Vad passar dig bäst? En liten enkel bil med 1500 mils körsträcka per år eller en 7-sitsig bil för hela familjen med 2500 mil?

Precis som när du köper en bil kan du genom vår privatleasing skräddarsy en bil efter dina önskemål och oavsett om du vill köra på el, bensin eller diesel och med manuell eller automatisk växellåda finns något för dig.

Kontakta oss så hjälper vi dig, eller så kan du beställa direkt via Peugeot så hjälper vi till med leveransen!

Vill du veta mer om privatleasing?

Läs mer här

Vi är med dig före, under och efter köpet

Hos oss finns kunnig och engagerad personal som värdesätter kundrelationen, både när du letar efter en ny bil och när du behöver ta hand om bilen du redan har. För oss är det en självklarhet att finnas tillhands inte bara när du ska köpa bil, utan också efter köpet.

Har du några frågor?

Kontakta oss
Vardag 9.00-18.00
Lördag 10.00-14.00
Söndgar Stängt
Tuvängsgatan 1
575 39 EKSJÖ
Ring oss på