Den nya PEUGEOT 3008 SUV visar upp sin styrka och karaktär via sin stilrena design som både är kraftfull och elegant. Kliv in i en sensorisk och teknisk värld inuti den nya 3008 SUV och få en ny, stark körupplevelse.

INSPIRERANDE DESIGN

Frampartiet på den nya 3008 SUV är förförande snygg med den vertikala fronten, det utmejslade schackmönstret i krom och Full LED-strålkastarna, som ger en distinkt ljussignatur. Linjerna är dynamiskt sportiga med eleganta inslag av krom.
Nya PEUGEOT 3008 SUV har en helt ny, unik och vass design. Det belysta öppningsbara glastaket i färgen Black Diamond och den blanksvarta listen i bakpartiet, som omger LED-bakljusen med tre klor, ger modellen ett iögonfallande och exklusivt utseende.

EN UPPLEVELSE UTÖVER DET VANLIGA

Det har aldrig tidigare funnits bättre förutsättningar för att ge sig ut på ett spännande äventyr.
Den nya i-Cockpit® i nya 3008 SUV är helt digital och kan konfigureras på en mängd olika sätt, allt efter tycke och smak. 8”-pekskärmen, den digitala head up-instrumentpanelen, som går att ställa in och anpassa, den sportiga ratten med integrerade reglage och den elektroniska växelväljaren till den automatiska växellådan förstärker hela körupplevelsen.

EN UPPLEVELSE UTÖVER DET VANLIGA

Att upptäcka omvärlden i nya 3008 SUV innebär också att du respekterar den. Den nya lättviktskonstruktionen, de snåla, moderna PureTech- eller BlueHDi-motorerna och den automatiska växellådan EAT6 sparar på såväl ekonomi som miljö och gör att nya 3008 är bland de effektivaste i sitt segment.